fbpx
Menu Close

Høstmøte for medlemmer: Makro, mingling og musserende

Date/Time
Date(s) - 21/11/2019
5:00 pm

Categories


I samarbeid med SNCC-medlem Arntzen de Besche inviterer vi til en eksklusiv medlemskveld torsdag 21. november fra kl. 17.

Arrangementet starter med et spennendene innlegg om handelskrigen mellom USA og Kina og dens påvirkning ikke minst for Asia – før vi dykker ned i Singapore og Norges geopolitiske utfordringer; to mindre land skviset mellom stormakter på hver sin kant. Etter det faglige innholdet fortsetter vi kvelden med litt god mat og drikke og en anledning for våre medlemmer til å mingle og knytte nye kontakter.

 

PROGRAM

Makroøkonomiske perspektiver og utsikter:

  • Handelskrigen mellom USA og Kina, med utsikter for verden og Asia
    Kort foredrag av Knut A. Magnussen, Seniorøkonom i DNB. Magnussen har jobbet som økonom i DNB Markets siden 1998. Før det var han 10 år i Statistisk Sentralbyrå. Hans primære fagområde i DNB er den amerikanske og den britiske økonomien.
  • Geopolitiske utfordringer for Singapore og Norge: i geopolitisk skvis mellom stormakter
    Kort foredrag av Svein Sæther, Norges tidligere ambassadør til Kina 2007-2017. Sæther har en lang karriere bak seg som diplomat og ambassadør i utenrikstjenesten.

Mat, drikke og mingling

Den offisielle delen av kvelden avsluttes kl 20.30. De som ønsker må gjerne fortsette kvelden på bar Bygdøy Allé 3 på andre siden av gaten.

Velkommen!

PS: Ta kontakt med sekretariatet (secretariat [at] sncc.no) dersom du er medlem og ikke har mottatt påmeldingslink.